Ficatul este un organ major fără de care nu poți trăi! Ficatul îndeplinește peste 500 de funcții, dar o sarcină importantă este să țină oaspeții nedoriți departe de fluxul sanguin. Ficatul este locul unde nutrienții sunt metabolizați, iar toxinele sunt neutralizate. Deci, ceea ce mâncăm și bem joacă un rol esențial în sănătatea și bolile hepatice.
Cancerul hepatic crește în fiecare an, iar boala alcoolică și a ficatului gras este cea mai frecventă afecțiune a ficatului. Deci, boala hepatică este în cea mai mare parte o boală a stilului de viață! Consumul prea mult de alcool și o dietă bogată în grăsimi, plină de junk food, băuturi răcoritoare, zahăr rafinat, fast-food, alimente bogate în grăsimi animale cu colesterol și diete sărace în fibre provoacă creșterea bolilor hepatice. Aceste alimente se pot cristaliza în ficat ca bomboanele de piatră și pot duce la inflamație. Celulele albe din sânge încearcă apoi să înghită cristalele de colesterol, dar mor în acest proces, revărsând compuși inflamatori și pot provoca boli ale ficatului gras, hepatită și cancer. Toate acestea pot fi evitate cu o dietă sănătoasă, bogată în nutrienți, care evită excesul de calorii, colesterolul, grăsimile saturate reținute, zahărul rafinat, alimentele prăjite și procesate.
Hepatita virală este declanșată de diferiți viruși, cum ar fi hepatita A, B, C. D sau E. Hepatita A este transmisă prin alimente, B este transmisă prin sânge, C este transmisă prin sânge, de obicei prin sex nesigur și prin împărțirea acelor, nesigure, articole personale cu urme de sânge pe ele, D apare numai la persoanele care au B. Hepatita C este cauza principală a transplanturilor de ficat. Hepatita E este o boală zoonotică răspândită de la animale la om, iar porcii sunt purtătorii virali primari.
Boala hepatică este o boală care poate fi prevenită și chiar inversată printr-o dietă bogată în nutrienți din alimente integrale. Consumul unei diete bogate în nutrienți și bogată în fibre din cereale, fructe, legume, nuci, semințe, ciuperci, fasole și leguminoase sunt toate importante pentru a preveni bolile hepatice! S-a descoperit că o clasă specifică de compuși vegetali găsiți în antociani, care sunt pigmenții violet, roșu și albastru din plante precum afinele, strugurii, prunele, varza roșie și ceapa roșie previn acumularea de grăsime în celulele ficatului uman și merișor. fii puterea nutrienților care luptă impotriva cancerului!
Tehnologia Lifewave:
X39 pentru a menține celulele stem reconstruind celulele ficatului!
Aeon pentru a menține inflamația departe de ficat!
Glutation pentru a ajuta la eradicarea radicalilor liberi și a oxidarii!
Carnosine și Alavida pentru a susține funcția bioelectrică a organelor!
Material redactat de Patricea Moloman