Despre Afacere

Dezvoltarea afacerilor de tip Multilevel marketing(MLM) în lume și în România.

  • MLM-ul a fost prezent în România de mai multe decenii și a cunoscut o dezvoltare semnificativă în anii ’90,după căderea regimului comunist.
  • În aceasta perioada,au apărut numeroase companii MLM străine și autohtone care au recrutat distribuitori și au promovat produse și servicii în întreaga tara.
  • Ce înseamnă o afacere de tip MLM?
  • Multilevel marketing (MLM) este o strategie de marketing  și de vânzări în care companiile își promovează produsele sau serviciile prin intermediul unei rețele de distribuitori independenți.
  • Aproximativ 10,5 milioane de oameni din întreaga lume sunt implicați în network marketing, iar 42,9 milioane considera aceasta piata ca oportunitate de job part-time foarte bine platita.
 

Este afacerea de tip MLM o afacere de tip piramidal?

Răspunsul este ,categoric NU.
Multilevel Marketing este un mod de afacere perfect legal,care funcționează de peste jumătate de secol la nivel global,în numeroase tari din lume.
Care sunt caracteristicile cheie ale unei afaceri MLM?
-Rețea de distrubuitori-care primesc un comision atât pentru vânzări proprii cât și pentru vânzări generate de rețelele de vânzători direcți pe care i-au recrutat personal.
-Comisioanele oferite de companie pentru vânzările realizate de tine și de către alți distribuitori pe care tu i-ai recrutat în rețea.
-Comisioanele oferite de companie pentru inrolarea de noi membri 
-Bonusuri oferite pentru atingerea diferitelor nivele de cariera.
-Vânzarea directa.
“Singura limitare rațională a OMULUI depinde de dezvoltarea și de folosirea imaginației sale”
                      Napoleon Hill
 
“Drumul spre succes este o cale dreapta și îngustă,este un drum al concentrării,al devotamentului,al atenției depline”
                      Florence Scovel Shinn.