X49 – plasturi fototerapeutici

Plasturii fototerapeutici X49

Un produs nou lansat in noiembrie 2021, unic în știința regenerativă, disponibil acum si usor de utilizat. Un mod nou de a te recupera și reface într-un mod noninvaziv, sigur și rentabil.

Beneficii:

 • Contribuie la îmbunătătirea fortei, masei si rezistentei musculare la orice vârstă, cu beneficii importante pentru toată lumea, dar mai ales în cazul persoanelor care au suferit accidentări sau nu au făcut mișcare o perioadă mai lungă de timp din varii motive.
 • Sustine sănătatea si buna funtionare a creierului la orice vârstă.
 • Îmbunătăteste sănătatea cardiovasculară generală.
 • Contribuie la accelerarea capacității de recuperare.
 • Contribuie la creșterea părului pe scalp.
 • Susține performanța, forța și rezistența
 • Sustine un sistem cardiovascular sănătos
 • Reduce durerile musculare si promovează recuperarea după exerciții fizice
 • Sprijină pierderea de grăsime atunci când este utilizat în tandem cu o dietă sănătoasă și un program de exerciții fizice

Dacă ai o viață sedentară sau ai suferit accidentări ale membrelor inferioare, aceasta poate soluția potrivită pentru ați mentine sănătatea si ati reînnoi tineretea.

Plasturii X49 se aplică pe aceleași puncte de acupunctură ca și plasturii X39

De asemenea, dacă esti familiarizat cu punctele de acupunctură/ presopunctură/ shiatsu poți alege și alte puncte pe care să aplici plasturii X49

Recomandări și precauții plasturi X49:

 • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
 • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 1 2 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (Însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
 • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
 • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine si minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienti susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătătită de echilibrul de vitamine si minerale.

CUM FUNCTIONEAZA

Plasturii functioneaza pe sistemul propriu bio-electric si meridian al corpului. Nu exista substante chimice in plasture si nici nu intra nimic in fluxul sanguin. Plasturii contin cristale lichide incorporate, care creeaza biosemnale specifice ce moduleaza campul magnetic natural al corpului, pentru a restabili sau imbunatati anumite reactii biologice specifice care au deja loc in mod natural.

Acesti plasturi sunt:

 • Non-transdermici, pe baza de cristale organice, care actioneaza prin intermediul caldurii transmise de corp prin lumina infrarosie
 • Nu contin substante chimice sau medicamente
 • Sunt non-invazivi, trans-dermici si hipoalergenici
 • Nu dau dependenta

Buna ziua,

Ma numesc Pricop Bianca, locuiesc in Franta de 13 ani , am doi copii. Intampinand mai multe probleme de sanatate cu copii mi-au fost recomandati de o persoana draga mie acesti plasturi magici (cum ne place sa le spunem noi) care mi-au schimbat total viata ,ma simnt in siguranta ori de cate ori apare cate o sintoma atat copii cat si la noi adultii, ii folosesc in toate situatie care le intampinam zi de zi.

*Plastrele x49 este plasturele meu preferat, plasturele care m-a ajutat sa imi recuperez mai rapid masa musculara si forma corpului. Ce schimbari am vazut eu dupa ce am aplicat acest plasture?

-in combinatie cu x39 reducerea apetitului

-il aplic foarte mult in dureri , actioneaza foarte bine pe durere

-mai multa energie

-cresterea parului

-in durere lombara de spate a sotului am aplicat plasturii x49 impreuna cu plasturi icewave si carnosina timp de 5 zile pana cand durerea a disparut complet

-reducerea apetitului si masa musculară am aplicat plasturii x49 si x39 prin rotatie in punctele din brosura , 5 zile cu doua zile pauza

RECUNOSTINTĂ, MULTUMESC LIFEWAVE PENTRU ACEASTE MINUNI

Așezați un plasture LifeWave X49 TM pe corp într-una dintre cele două poziții sugerate de mai jos Aplicați plasturele pe pielea curată și uscată dimineața Plasturile pot fi purtate până la 12 ore înainte de a fi aruncate Păstrați-vă bine hidratat în timp ce utilizați acest produs

VREAU SĂ COMAND ȘI DORESC MAI MULTE DETALII