X39 – plasturi fototerapeutici

Activează-ți celulele stem

X39 Plasturii de activare a celulelor stem.

Este o descoperire istorică  in activarea propriilor celule stem si astfel resetează organismul la o stare mai tanară.

Celulele stem sunt celulele reparatoare ale corpului tău.

Lumina pe care o emitem este reflectată de plasturele X39® înapoi în corp (cristalele organice din plasturele X39® schimbă lungimea de undă a luminii într-un proces numit fotobiomodulație). Noua „lungime de undă a luminii” semnalează apoi organismului să crească producția de peptidă de cupru despre care s-a dovedit că crește activitatea celulelor stem și că readuce celulele stem la o stare mai tânără și mai sănătoasă.

Aceasta este o activitate nouă a celulelor stem pe care am o pierdem pe măsură ce îmbătrânim (Peste 50% pierdere până la vârsta de 35 de ani și Peste 90% pierdere până la vârsta de 60 de ani) și se produce pierderi suplimentare din cauza expunerii la toate componentele electronice din viața noastră.

Pe măsură ce celulele stem nou-active, mai tinere și mai sănătoase, celulele reparatoare ale corpului, lucreaza, primiți toate beneficiile pentru sănătatea întregului corp ale plasturelui X39®!

Beneficii

X39™ funcționează  in 15 minute din  momentul în care îl aplicați.

 • Ameliorarea rapidă a durerii
 • Dormi mai bine
 • Energie și vitalitate îmbunătățite
 • Aspect îmbunătățit al pielii
 • Calitatea părului îmbunătățită
 • Inflamație redusă
 • Vindecare rapidă a rănilor
 • Claritate mentală îmbunătățită
 • Performanță sportivă îmbunătățită
 • Recuperare mai rapidă după exerciții fizice și ameliorarea altor probleme de sănătate

Plasturele X39 forma unica  și patentată de fototerapie,

X39 crește peptida GHK-Cu, o peptidă naturală în corpul nostru, care scade semnificativ odată cu vârsta.

X39 este susținut de multiple studii clinice și de 20 de ani de dezvoltare, s-a demonstrat că plasturele  X39™ oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate.

“Din 2004, LifeWave a ajutat oamenii din întreaga lume să-și realizeze cel mai mare potențial. Produsele noastre de wellness brevetate, ajută la furnizarea de mai multă energie și rezistență, acuitate mentală, somn mai bun, stres redus, aspect îmbunătățit al pielii, vindecare mai rapidă a rănilor și o senzație generală de vitalitate tinerească. Produsele noastre ajută, de asemenea, oamenii să reducă grăsimea corporală și să reducă durerea.

Credem că produsele noastre transformatoare  vă pot ajuta să abordați fiecare zi cu mai multă motivație, concentrare, entuziasm și pasiune. Pentru că atunci când ești cel mai bun, experimentezi lumea diferit și noi posibilități se deschid în jurul tău.

Misiune

Suntem aici pentru a ajuta oamenii să se simtă mai bine, să arate mai tineri și să ducă o viață mai fericită. Facem acest lucru prin produse de wellness care exploatează energia și rezistența naturală a corpului .” David Schmidt

Personal am folosit X39 in combinațtie cu ceilalți plasturi si am avut rezultate in eliminarea bufeurilor,regenerarea părului,a unghiilor,a pielii,vindecarea mai rapidă a ranilor,eliminarea durerilor,protecție solară la plajă si multe alte beneficii.

De exemplu pentru durere am folosit combinația X39 si Aeon,pentru cervicală combinația X39 si Glutation,pentru bufeuri combinația X39,SP6,Glutation .

Mod de aplicare

 • GV14 se afla sub vertebra C7,punctul ce iasă in evidenț cand punem bărbia in piept
 • CV6 la doua degete sub buric
 • Poți folosi plasturii X39 local,fix pe locul dureros
 • Poți aplica X39 in proximitatea unei răni

La ce să te astepți folosind X39?

Primele Zile

4.000 de gene încep să se reseteze

În 24 de ore, plasturele de activare a celulelor stem începe să reseteze 3.000-4.000 de gene la o stare mai tânără și mai sănătoasă. Persoanele care folosesc plasturi de celule stem vor experimenta un efect imediat prin creșterea antioxidanților, o scădere a inflamației, o creștere a energiei și bucuriei.

În termen de 1-3 luni

Apar schimbări fizice

Activarea celulelor stem duce la o creștere a colagenului în piele, care scade ridurile și crește creșterea părului. Chiar dacă nu simțiți efectele, fiți siguri că noile celule stem ar putea să regenereze un organ sau un țesut intern înainte de a repara ceva ce simțiți.

În 3-6 luni

Repararea activă a celulelor stem

Celulele stem pluripotente se transformă în orice celulă de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru reparare. Celulele tale stem creează acum în mod activ vindecare profundă în corpul tău și repar daunele cauzate de procesul de îmbătrânire.

În 6-12 luni

Îmbătrânire inversă

„Într-un studiu recent, 14 din 15 persoane și-au scăzut vârsta vasculară cu o medie de 8 ani după doar 6 luni de utilizare a X39”.
„NU ESTE ANTI-ÎMBĂTRÂNIREA, ESTE ÎNVERSARE ÎN VÂRSTĂ.
-David Schmidt, CEO, Inventatorul LifeWave”

VREAU SĂ COMAND ȘI DORESC MAI MULTE DETALII