SHINE&DREAM – mist-urile Lifewave

Infuzat de natură, susținut de știință

Mist-urile Shine & Dream sunt un amestec de ierburi naturale și uleiuri esențiale încorporate într-o apă energizată și structurată proprie, care permite rezultate rapide.

Această nouă tehnologie de sănătate sporește beneficiile panoului nostru de ingrediente naturale, astfel încât să simți energia atunci când ai cea mai mare nevoie și să te poți relaxa când este timpul sa mergi la culcare.

Lifewave SHINE contine:

Polenul de pin Canadian – conține peste 200 de nutrienți, inclusiv hormoni vegetali despre care se știe că influențează activitatea sistemului imunitar și creșterea celulelor stem.

Tongkat Ali – Timp de secole, oamenii au folosit Tongkat Ali pentru presupusele sale beneficii de testosteron, putere și energie.

Extract de polirhahis – este un superaliment bogat în nutrienți, care conține o cantitate mare de proteine, vitamine, minerale și antioxidanți puternici.

 

Ulei de molid albastru – este cunoscut pentru efectele sale de detensionare și relaxare a musculaturii suprasolicitate, în timp ce aroma lemnoasă a acestui ulei revigorează simțurile, vă aduce ordine în gânduri și vă relaxează corpul. Influențele sale aromatice pot contribui de asemenea la deschiderea și eliberarea blocajelor emoționale, conferind o senzație de echilibru și pace.

Ulei de ghimbir – este cunoscut pentru a reduce senzațiile de letargie, agitație și oboseală.

Ulei de salvie – stimulează și clarifică mintea, include proprietăți relaxante și liniștitoare care ajută la întinerirea și calmarea pielii.

Lifewave DREAM contine:

Polenul de pin Canadian – conține peste 200 de nutrienți, inclusiv hormoni vegetali despre care se știe că influențează activitatea sistemului imunitar și creșterea celulelor stem.

Tongkat Ali – timp de secole, oamenii au folosit Tongkat Ali pentru presupusele sale beneficii de testosteron, putere și energie.

Mucuna Purines – O leguminoasă tropicală și cercetările au arătat că acest ingredient este cunoscut pentru a ajuta la creșterea nivelului de dopamină la oameni și la îmbunătățirea calității somnului.

Ulei de iasomie – relaxant puternic, calmant pentru creier. Studiile au arătat că uleiul de iasomie este un ajutor natural pentru somn.

Lavandă – are un efect calmant asupra sistemului nervos central și poate promova un somn cu unde lente, ajutându-vă să dormiți mai mult și mai bine.

Clary Sage (salvie) – poate ajuta la atenuarea stresului prin inducerea unui sentiment de bine. Studiile au arătat că salvia poate promova somnul.

Doresc sa va impartasesc rezultatele mele pe care le-am obtinut in urma folosirii mist-urilor Shine&Dream timp de o luna, complementar cu dispozitivele X39 si X49.

Sa va povestesc un pic despre mine. Am 2 copii cu varste si sexe diferite, ca parinte unic functionez cu program intreg zi si noapte. Avandu-i pe ei m-au ajutat sa imi descopar pasiunea si anume „medicina complementara”. Asa am devenit terapeut, fiind o persoana care empatizez mult nu pot fi indiferenta cand pacientii sau oamenii ma contacteaza pentru problemele lor de sanatate si incerc sa fiu prezenta pentru fiecare dintre ei. Dar am si un hobby de 15 ani, indoor cycling, pe care il respect cu strictete cel putin 3 zile pe saptamana. Practic la final de zi ar trebui sa fiu epuizata, ceea ce nu se mai intampla decand am descoperit dispozitivele Lifewave.

Sportul il sustin cu X39 si X49, dar decand folosesc si Mist-urile in aproape 4 saptamani am pierdut in greutate 3.5kg, nefiind un scop initial si nivelul de vitalitate mi-a crescut considerabil. In aceasta perioada am constatat ca nu ma mai trezesc noaptea asa de des ca inainte (recunosc am o hidratare ridicata si e necesar in unele nopti), iar diminetile ma simt complet odihnita.

Ceea ce m-a surprins placut si sunt foarte incantata e faptul ca am castigat 30% in plus in miros si gust. Din 2014 ma confrunt cu o deteriorare a simtului olfactiv care in timp pare ca a afectat si simtul gustativ. Initial am mers pe calea alopata, teste, analize, investigatii si puff-uri, s-a constatat ca mai exista si o anomalie „insuficienta de valva nazala”. Mi-am pierdut destul de repede interesul pe aceasta cale si a inceput cautarea mea pe calea alternativa. Pana anul trecut, cand practic simtul olfactiv si gustativ a ajuns doar la 25-30%, am inegistrat progese pe partea alternativa, dar cu suisuri si coborasuri fara a reusi sa stabilizez. In vara am inceput sa resimt si impactul de a nu putea respira corect, ceea ce ma afecta enorm la miscarea fizica regulata si ma gandisem ca ar fi de luat in calcul interventia chirurgicala. Ma pot considera o persoana norocoasa, in acest moment nu mai sunt nevoita sa apelez la medicina traditionala, inca o data pe aceasta cale ii multumesc lui David Schmidt.

Am mai constatat in aceasta perioada o imbunatatire pe partea hormonala (nu voi intra in detalii), dar o imbunatatire considerabila al nivelului de oxitocina s-a produs in organismul meu.

Cum am utilizat Mist-urile – am pulverizat pe încheietura mâinii și am inhalat de 7-8 ori. SHINE l-am aplicat de cateva ori pe zi, iar DREAM o data inainte de culcare.

VREAU SĂ COMAND ȘI DORESC MAI MULTE DETALII