🔥 ARAD NE VEDEM PE 25 IUNIE🚀🚀

💥 Te-ai întrebat vreodată dacă există o cale de a trăi fără dureri, stres sau dependența de medicamente? Ești gata pentru o schimbare radicală, dar nu știi de unde să începi?
✨ Vino să descoperi răspunsurile la Prezentarea Plasturilor fototerapeutici și află de ce companie vinde peste 20 de milioane de plasturi lunar.

🌐 Unde? HOTEL CONTINENTAL FORUM Bulevardul Revolutiei 79-81, 310130
🌐 Când? MARȚI 18.00AM – 21.00PM
👉 Aceasta nu este doar o altă prezentare despre sănătate. Este începutul unei noi etape pentru tine. Vei putea explora cum funcționeză plasturii fototerapeutici și vei simți efectele înca de la prima aplicare chiar în sala de prezentare.

✨ Ce vei descoperi?
🌸 Plasturele X39 și posibilitatea de beneficia de terapia cu celule stem la cel mai mic preț posibil cu rezultate rapide , dovedite clinic
🌸 Studii de caz cu poze înainte/după care arată eficacitatea plasturilor ca si terapie anti-aging: Secretele longevității și cum să încetinești ceasul biologic.
🌸 Cum îți poți stimula organismul la nivel celular si genetic să funcționeze ca atunci când era mai tânăr
🌸 Ce este fototerapia purtabilă și cum poți gestiona durerea, inflamația, detoxifirea organismului și cum îți poți face viața mai usoară cu gama noastră de plasturi fototerapeutici ușor de folosit

Dacă simți că este momentul pentru o schimbare profundă, aceasta este prezentarea pe care nu vrei să o ratezi unde vei cunoaște oamenii care au trecut prin adevărate transformări cu acestă tehnologie unică de sănătate.

Pentru acces în sală rezervă-ți locul GRATUIT pe linkul de mai jos. Te asteptăm la sală alături de invitații tăi-https://www.plasturifototerapeutici.biz/event-details/prezentare-plasturi-fototerapeutici-arad-1

Cu entuziasm,

Alexandra Neamtu
Monica Batir
Patricea Moloman