ENERGY ENHANCER – plasturi fototerapeutici

DESCRIERE

Compania s-a lansat cu acești plasturi în 2004, în timpul olimpiadei de la Atena, când antrenorul echipei de înot Stanford University, Richard Quick a folosit plasturii Energy Enhacer cu fetele din lotul olimpic. 6 din 8 fete și-au bătut recordurile persoanele și au pus această tehnologie în lumina reflectoarelor.

De la lansare sute de personalități din sport au folosit plasturii pentru a obține performanță de vârf.

Simplu, natural, testat clinic în creșterea anduranței și performanței.

Plasturii Energy Enhancer sunt de fapt un set de 2 plasturi unul pozitiv (cel alb YANG) care vine poziționat tot timpul pe partea dreaptă a corpului și unul negativ (cel maro YIN) care vine poziționat pe partea stângă a corpului.
BENEFICII:

 • Dovedit clinic în creșterea rapidă a energiei și anduranței;
 • Metabolizează grasimile în energie în procent de 22%;
 • Sprijină o rutină fizică intensă;
 • Convenabil și ușor de utilizat;
 • Formă patentată, proprietară de fototerapie;
 • Fără medicamente, substanțe chimice sau stimulente.

Acest produs este non-invaziv

Experimentează cu locațiile propuse și observă ce puncte sunt mai eficiente pentru tine și sporesc nivelul de energie și activitate fizică.

Folosește toate punctele sugerate ÎN ZILE DIFERITE.

Nu uita să folosești doi plasturi simultan: Plasturele Alb în partea dreaptă și Maro în partea stângă, plasate simetric. Nu uita să bei multă apă!

RECOMANDĂRI ȘI PRECAUȚII PLASTURII ENERGY ENHANCER:

 • Nu sunt recomandați copiilor și femeilor gravide sau celor care alăptează din cauza efectului de detoxifiere care poate afecta copilul sau calitatea laptelui.
 • Plasturii sunt foarte eficienți în primele 12 ore de folosință, după care efectul lor se diminuează (însă unii oameni simt efectul lor și după câteva zile de la aplicare).
 • Pentru ca efectul plasturilor să fie maxim, consumă apă suficientă, atât cât ai nevoie. Nu există reguli fixe pentru câtă apă trebuie să bei, dar ai nevoie de hidratare pe parcursul întregii zile.
 • De asemenea, asigură-te că ai un aport echilibrat de vitamine si minerale. Un nivel echilibrat de micronutrienti susține armonia întregului corp, inclusiv din punct de vedere energetic. Astfel, acțiunea plasturilor este îmbunătătită de echilibrul de vitamine si minerale.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Plasturii funcționează pe sistemul propriu bio-electric și meridian al corpului. Nu există substanțe chimice în plasture și nici nu intră nimic în fluxul sanguin. Plasturii conțin cristale lichide incorporate, care creează biosemnale specifice ce modulează câmpul magnetic natural al corpului, pentru a restabili sau îmbunătăți anumite reacții biologice specifice care au deja loc în mod natural.

Acești plasturi sunt:

 • Non-transdermici, pe bază de cristale organice, care acționează prin intermediul căldurii transmise de corp prin lumina infraroșie;
 • Nu conțin substanțe chimice sau medicamente;
 • Sunt non-invazivi, trans-dermici și hipoalergenici;
 • Nu dau dependență;
 • Sunt testați în peste 80 de studii clinice.

Cum am descoperit eu beneficiile folosirii plasturilor fototerapeutici, când mă aflam în vacanță. În fiecare an la mare îmi apăreau pe picioare o multitudine de pete roșii, eu le puneam pe seama oboselii de la drum sau din cauza combinației de apă sărată cu nisip. Niciodată nu am întrebat un doctor ce ar putea să fie, însă anul trecut am făcut poza și i-am trimis doctorului de familie și i-am explicat ce pățesc de câțiva ani. Răspunsul a venit rapid, aceste pete roșii se datorau circulației necorespunzătoare de la picioare, a urmat bineînțeles și tratamentul dat de doctoral de familie.

Eu însă având plasturii Energy Enhancer la mine am zis până ajung acasă să îmi cumpăr medicamentele îi voi încerca. Am pus plasturii pe ambele picioare, în proximitatea petelor și X39 pe GV14, iar în trei zile petele au dispărut, starea mea a fost alta, picioarele se simțeau ușoare, energie maximă, practic eram alt om, nu am mai simțit oboseala în picioare sau în corp. De atunci plasturi Energy Enhancer nu lipsesc din trusa mea. Menționez că folosesc toți plasturi prin rotație, pentru starea de bine.

Recomand PROTOCOLUL CELOR 5 ELEMENTE (Lemn, foc, pământ, metal, apă).

Folosiți acest protocol aplicând plasturii Energy Enhancer pentru a debloca energia de la nivelul meridianelor energetice si de a echilibra întreg organismal (vezi articolul despre acest protocol).

Acești plasturi fototerapeutici au foarte multe aplicații: în combaterea oboselii cornice și a susține o rutină fizică intensă, îi poâi folosi fie la sală, fie atunci când ai o zi super aglomerată, poate fi combinat cu ceilalți plasturi pentru detox, poate fi folosit cu succes pentru a pierde în greutate în mod natural deorece activează metabolismul grăsimilor, ceea ce ne permite să avem mai multă energie și să pierdem în greutate în același timp fiind folosit împreună cu SP6 și Glutation (vezi articolul despre acești plasturi) și chiar în scăderea febrei.

Simplu, natural, testat clinic în creșterea anduranței și performanței.

Plasturii ENERGY ENHANCER se aplică pe 5 (cinci) puncte de acupunctură (de asemenea, dacă ești familiarizat cu punctele de acupunctură/presopunctură/shiatsu poți alege și alte puncte pe care să  aplici plasturii ENERGY ENHANCER).

Produsul se aplică prin rotație pe 5 puncte de acupunctură importante (câte unul pe zi dimineața)

LU1 (plămân1)

Primul punct din manualul de instrucțiuni, este punctul de pe meridianul plămân.

Acesta controlează respirația și energia plămânilor și asistă „Regele” inimă în circulația sângelui. Ne ajută să asimilăm energia vitală din aerul inspirat, stimulează autoapărarea organismului și ne protejează de răceli.

P6 (pericard 6)

Al doilea punct din manualul de instrucțiuni este  unul dintre cele mai popularizate puncte de presopunctură din cultura occidentală datorită utilizării sale pentru boala de mișcare.

Funcțiile acestui punct sunt variate: reglează energia în piept, reglează bătăile inimii și calmează, armonizează stomacul și ameliorează greața și vărsăturile inclusiv cele legate de sarcina si cele legate de efectele secundare in cazul chimioterapiei si radioterapiei, trateaza toate tipurile de durere ale organelor interne, durerilor în piept sau în zona lateral costală, distensie, senzația de plin și durere în epigastru și abdomen, disfuncții urinare dureroase, limbă crăpată și sângerândă.

ST36 (stomac 36)

Al treilea punct din manualul de instrucțiuni se află plasat pe meridianul stomacului. Meridianul stomacului face parte din aceeași categorie cu meridianul splinei-pancreas, fiind partea activă a procesului de digestive – primirea, mestecarea, mărunțirea, pregătirea alimentelor în vederea procesului de asimilare a nutrienților (după cum bine știm lucrează împreună cu pancreasul, vezica biliară pt pregătirea alimentelor) care sunt trimise corespunzator pentru hrănirea celulelor corpului prin participarea energetică, fiziologică a splinei, intestinului subțire, etc.

Acest punct ST36, din punct de vedere energetic este extrem de important pentru corp, fiind numit și punctul ce vindecă cele 100 de boli.

El tonifică energia, sângele, fortifică stomacul slăbit, intestinele.

K3 (rinichi 3)

Al patrulea este de pe meridianul rinichiului și ajută foarte mult splina în buna ei funcționare și gestionarea umezelii și drenajului limfatic, împreună cu splina.

TW5 (triplul încălzitor 5)

Ultimul punct este meridianul care controlează răspunsul nostru de luptă, zbor sau îngheț. Potrivit lui Donna Eden, autoarea cărții Energy Medicine, triplul încălzitor influențează sistemul imunitar și capacitatea noastră de a gestiona stresul. Când este activat, corpul este în alertă maximă. Când exersați trasarea meridianului triplu mai cald înapoi, poate calma sau calma răspunsul de luptă sau de zbor.

Folosiți pe rand toate cele 5 puncte și observați unde aveți cea mai mare energie și cele mai bune beneficii. Nu uitați să vă hidratați când folosiți plasturii!

Atenție: plasturii ENERGY ENHANCER se plasează astfel: Plasturele Alb în partea dreaptă și Maro în partea stângă, plasate simetric. Mută plasturele în fiecare zi pe alte puncte.

VREAU SĂ COMAND ȘI DORESC MAI MULTE DETALII