Sari la conținut

DESPRE NOI

CLINICA MIND HELP si Terapii Energetice – REVITAL HARMONY prin site-ul LIFESTEM FOTOTERAPIE, doresc sa va faciliteze cunoasterea efectelor minunate ale fototerapiei si sa impartaseasca cu voi din experienta practica a unor colegi psihologi, terapeuti sau clienți

Maria Varasteanu - Life Stem Fototerapie moderna
Maria Vărășteanu, terapeut, coach-trainer

Rezultat, scop? Care este cauza? În ce crezi? De ce? – sunt câteva întrebări pe care le tot primesc.

În consecință, majoritatea gândește, acționează și comunică din exterior spre interior. Încep cu cele mai clare lucruri și termină cu cele mai neclare, dar majoritatea liderilor îndrumători inspirați gândesc, acționează si comunică din interior (de ce?) spre exterior (ce?), pentru că numai din acest sens vine schimbarea ta. Mi s-a spus de multe ori că inspir oamenii și te îndemn pe tine să cercetezi ce îți voi spune mai jos, dar fă-o pentru că vrei și fă-o pentru tine.

Indiferent dacă ești genul de persoană care iubește un strop de dramă sau eviți conflictul cu orice preț, obstacolele sunt o realitate.

Poți să-ți faci griji pentru ei sau să te prefaci că nu există, dar ceea ce încerci cu adevărat să faci este să preiei controlul asupra vieții tale. Vrei ca acea complicație să dispară! Dar reacțiile instinctive nu sunt întotdeauna cea mai bună modalitate de a rezolva problemele.

Într-un cadru medical, Recall Healing, NMG (noua medicina germanica – cu cele 5 legi biologice) se referă la adresarea întregii persoane, inclusiv a sănătății fizice, mentale și emoționale, luând în considerare în același timp factorii sociali. Acest lucru ar putea fi specific diagnosticului, caz în care o abordare holistică ar putea lua în considerare toate simptomele posibile, sau tratament holistic, care poate fi foarte creativ și împuternicește pacientul să se ocupe de propria îngrijire.

Medicina holistică include tratamente convenționale, alternative si caută CAUZA, nu doar efectul.

Vreau să îți aduc în vedere o nouă tehnologie, un dispozitiv UNIC care este piesa de puzzle necesară pentru scăderea durerilor la nivel de secundă.

Mă bucur pentru că am găsit încă o modalitate de împuternicire și benefică în trusa de urgentă, atunci când te panichezi si nu știi încotro să o apuci.

Atitudinea corectă este să accepți, să conștientizezi și să evoluezi!

Ce pot eu, să fiu, să fac, să-ți arăt oportunitatea unei tehnologii avansate?

Maria Vărășteanu
Coach-Trainer,
Terapeut Recall Healing & Acces Bars & Facelift Energetic,
Zyto Pratician

Alina Osborne – terapeut Holistic

Era farmaceutică a dat naștere unei abordări din ce în ce mai sistematice și formulate a vindecării – una care se concentrează pe tratarea simptomelor individuale, superficiale, în loc să abordeze adevărata cauză fundamentală a bolii și a uitat că fiecare ființă umană este un amestec complex și sinergetic de trup, minte, suflet.

Medicina modernă a întors spatele miilor de ani de cunoștiinte medicale despre cum funcționează organismul în mod holistic și despre cum putem sprijini cel mai bine vindecarea.

Atunci când ne îmbolnăvim, ne concentrăm în mod firesc asupra organului bolnav. Însă boala nu se reduce la un dezechilibru de natură chimica sau la o perturbare la nivel celular.Ea începe cu mult înainte să se manifeste în corpul fizic, la nivel psihic și emoțional. De aceea atât procesul de îmbolnavire cât și cel de vindecare trebuie înțeles în ansamblul lor.

Tratamentele Holistice sunt concepute pentru a vindeca corpul la nivel profund, vindecând boala din interior spre exterior, pentru a putea ajunge la o stare de sănătate optimă, prin obținerea unui echilibru pe toate planurile.

Holismul are la bază ideea ca o persoană este formată din parți interdependente ( sistemele corpului) iar dacă o parte nu funcționeaza corespunzător, toate celelalte părți vor fi afectate. Dacă o persoană se confruntă cu un dezechilibru acesta iși pune amprenta negativ asupra întregului ansamblu minte – corp – suflet.

Plasturii Lifewave sunt plasturii minune de care aveam nevoie în terapiile mele pentru că ușurează durerea fizică imediat ce a fost aplicat, astfel pacientul se poate ocupa de partea emoțională (căutarea conflictului emoțional) care a dus la acea manifestare sau la acea boala în organism, de alcalinizare, detoxifiere, energizare și regenerare.

Sănătatea încarcată de vibrații pozitive, în care corpul fizic, emoțiile, mintea și sufletul sunt puse în armonie și reprezintă spiritualitatea adevarată!

Alina Osborne
Zyto Practitioner
Recall Healing terapeut
Terapeut Holistic

Akron / Ohio / USA

Patricea Diana Moloman – terapeut medicina complementara

Ca și terapeut mă confruntam cu întrebarea “Cum aș putea să ajut mai mult și mai rapid pe cei aflați în suferință?”

Raspunsul nu a intarziat să apară, iar în viața mea au aparut plasturii fototerapeutici Lifewave. Aplicarea lor duc la ameliorarea, chiar diminuarea la maxim a durerilor, scad inflamațiile, activează propriile celule stem, echilibrează sistemul nervos, sistemul cardiovascular, imunitar si nu numai, devenind indispensabili pentru pacienții cu dureri acute și cronice.

Recomand folosirea acestor plasturi, ca și o trusă de urgentă.
Ar fi foarte bine ca fiecare dintre noi sa avem la indemană aceste ajutoare.

Patricia Moloman
Terapeut medicina complementara
Cluj

Cristina Dimitrescu
Cristina Dimitrescu – psiholog, psihoterapeut

Experința mea cu plasturii Energy Enchancer

De 3 săptămani am decis să îmi schimb stilul de viața, în momentul în care am văzut că nu mai pot urca pe o cărare de munte, destul de lina.
Așa că am pornit cu elan să mă duc la sala de forță (pe care o detestam ca idee) și am constatat că folosind plasturii nu am facut febra musculară atât de tare, am zile în care nu mai beau cafea de dimineața și am energie și în zilele în care nu merg la sală.
Eu aplic acum un protocol complex care mă ajută și la recuperarea vederii, am constatat că Glutathionul cu efectul lui detoxifiant, mă ajută să mă las de fumat, gustul tigării nemaifiind același.

Cristina Dimitrescu, psihoterapeut

Monica Batîr - Life Stem Fototerapie moderna
Monica Batîr – psiholog

În terapiile mele am întâlnit mulți pacienți cu dureri cronice sau acute.

Întotdeauna am căutat soluții care să-i ajute rapid în acest sens.

În urmă cu ceva timp am descoperit plasturii fototerapeutici.
Pe lângă faptul că aceștia ajută corpul să se regenereze prin stimularea producerii de celule stem, cel mai important pentru mine a fost să constat că, prin aplicarea unui plasture pe zona dureroasă, durerea se poate reduce până la dispariția ei în cateva minute.

Recomand plasturii fototerapeutici atât specialiștilor în sănătate, ca un adjuvant în terapiile pe care le practică, cât și persoanelor care doresc să-și ajute corpul să se regenereze. De asemenea, aceștia sunt un instrument extraordinar atât în prevenție cât și în stimularea corpului să producă energie.
Rezultate remarcabile s-au putut observa în dereglări hormonale, stress, anxietate, atacuri de panică, insomnii, reglarea greutatii corporale.

Dacă doriți un stil de viață sănătos, folosiți cu încredere plasturii fototerapeutici Lifewave.

Monica Batîr
Psiholog,
Terapeut,
Facilitator Access Bars si Facelift

Lucia Bratoveanu - Life Stem Fototerapie moderna
Lucia Bratoveanu – coach și trainer

Stă în puterea noastră să fim, să facem si să avem tot ce ne dorim.

Gadește-te la asta, te rog.

Cand avem o idee de a face ceva sau de a aduce ceva în față, o afacere în cazul de fată, de obicei primul lucru care se întamplă este că venim cu scuze, scuze care ne spun cum că suntem incompleți.

Te-ai simțit vreodata așa? 

Heiii, cum ar fi dacă ai avea o OPORTUNITATE chiar în fața ta, poate chiar una care te-ar ajuta să crești și să-ți indeplinești VISUL, dar ți-ar fi frică să acționezi în sensul ei?

Deci ți se deschide ușa spre o oportunitate, ți se oferă șansa să o ai și nu o faci?

Asta este pentru că te îndoiești de cine ești tu cu adevărat.

Poate te compari cu alții și toți oamenii ar putea, dar nu și tu.

Știu toate acestea , pentru că am fost ca tine, m-am îndoit de completitudinea mea mult timp, dar acum știu cum să fac.

Acum, eu am trecut de acele bariere și te pot ajuta și pe tine să nu te îndoiești și să deschizi o ușă pe Val de Viață.

Întreabă-mă despre cum poți să fii, să faci și să ai tot ceea ce îți dorești cu o companie care a inventat o tehnologie avansată și care ne oferă tuturor o oportunitate fantastică.

Sunt Lucia Bratoveanu, sunt prietenă cu tine și vreau să te ajut.

Dă-mi voie, te rog!

Lucia Bratoveanu
Coach și trainer

Catalina Rosu - Life Stem Fototerapie moderna
Catalina Rosu – terapeut Access Bars si Facelift

Întotdeauna m-a fascinat capacitatea organismul uman de a se regenera, de aceea am căutat să înțeleg cum am putea să ne ajutăm și să ne susținem sănătatea corpului fără  medicație alopată (doar în cazuri absolut necesare).

Astfel, am descoperit suplimentele alimentare naturale, terapiile holistice și plasturii Lifewave care pot susține un stil de viață sănătos (o alimentație bogată în nutrienți, mișcare, somn de calitate, mindset constructiv), deci atât un corp sănătos, cât și o minte sănătoasă și un suflet bucuros!

Tehnologia din spatele fototerapiei moderne, prin plasturii Lifewave m-a fascinat prin rapiditatea cu care aceștia își fac efectul, de la ameliorarea durerilor (chiar și cronice), detoxifiere, regenerarea celulară și susținerea corpului, în a produce propriile celule stem, până la ameliorarea și tratarea anxietății, depresiei, atacurilor de panică, chiar și în procesul de scădere în greutate!

Faptul că acești „micuți” plasturi sunt non-transdermici, însă folosiți pe anumite puncte de pe corp (ca și în acupunctură), reușesc să stimuleze ”doctorul intern al corpului”, capacitatea acestuia de autoregenerare, combinând fototerapia modernă și medicina tradițională chinezească, îi face să fie indispensabili din „trusa de prim ajutor” a fiecărei familii!

De asemenea, broșura care-i însoțește, ajută enorm în a înțelege unde anume se pot aplica pentru eficiență maximă, în funcție de problemele de sănătate sau de nevoia personală!

Sunt recunoscatoare Universului pentru că am descoperit aceste „unelte” pentru a ajuta la rândul meu oamenii ce doresc să rămână sănătoși și să se bucure de viață!

Catalina Roșu

Antreprenor,
Tehnician nutritionist,
Terapeut Access Bars si Facelift

Angela Saghian - Life Stem Fototerapie moderna
Angela Saghian – terapeut medicină alternativă

Totul a început cu pilda „Bunului Samaritean” și a proverbului: „Când discipolul este pregătit, maestrul apare”.

Iar a fi pregătit, înseamnă să realizezi ca de fapt, orice ți se întâmplă în viață este Învățătorul tău, este o lecție care te ajută să evoluezi.
Așa au apărut în viata mea rând pe rând: uleiurile esentiale doterra, terapia Bowen, Rejuvance, Access Bars, nutriție, cursul de dezvoltare personala, formator – cursul de medicina chinezeasca și Fototerapia.

Încet am învățat că puterea stă in corpul nostru și are puterea de autovindecare, Dacă și numai dacă, ai o gândire și o atitudine care să te ajute și să te mențină „Aliniat pe Axă”.

Cu mai bine de 1 an în urmă, au apărut și plasturii Fototerapeutici în viața mea și mi-au confirmat că: Poti să te ajuți mai mult în confortul casei tale printr-o simpla documentare și aplicare a acestora. Inițial, i-am testat/aplicat doar pe mine și membrii familiei mele și m-am bucurat de rezultatele lor rapide. Câteva dintre rezultatele obținute,sunt: dispariția durerilor menstruale, laringita, durerile de creștere (copilul meu de 10 ani acuza dureri de picioare), dureri de sciatica, dureri de umeri, etc.

Așa cum din geantă nu-ti lipsesc: portofelul, buletinul, agenda, etc.,așa îți recomand să adaugi și plasturii Fototerapeutici în caz de…..

Din respect pentru noi,


Angela Saghian
Terapeut medicină alternativă

Roxana Vasile - Life Stem Fototerape moderna
Roxana Vasile – cadru medical, profesor, psiholog

Am cochetat o vreme cu plasturii fototerapeutici Lifewave.

Fiind de formare psiholog și asistent medical, imi place să observ, să monitorizez o situație, un fapt. Vedeam cum viața oamenilor care folosesc acești plasturi se schimbă, cum durerile dispar, cum somnul devine mai calitativ, cum tenul se luminează, cum debordează de energie. Atunci mi am spus că este momentul să mă bucur și eu de efectul acestei terapii, sa-i folosesc și să-i recomand la rândul meu.

Și ce este mai bine de atât?!

Această activitate, pe lângă faptul că îți aduce foarte multe informatii interesante, utile pentru sănătate, îți oferă și o alternativă pentru un venit suplimentar și că bonus îți ajuti cunoscuții dăruindu-le o variantă pentru vindecarea fizică, a sufletului, a stării de spirit.

Multumesc Lifewave!

Roxana Vasile
Cadru medical,
Profesor,
Psiholog

Nuta Craciun - Life Stem Fototerapie moderna
Nuta Craciun – terapeut

Ca și terapeut am cautat tot timpul o metodă mai simplă și eficientă pentru a-mi ajuta pacienții.

Acum aproape doi ani am descoperit plasturii fototerapeutici de care sunt foarte mulțumită, doar prin simpla aplicare a lor, reduc semnificativ durerile în doar câteva minute, scad inflamațiile și ajută la regenerarea propriilor celule stem.

Sunt non-ivazivi și nu provoacă dependență, sunt folosiți chiar și de sportivii de performanță.
Recomand să nu lipsească din nici o trusă de prim ajutor.

Nuta Craciun,
Terapeut

Bors Geanina - Life Stem Fototerapie moderna
Borș Gianina – consultant Lifewave

Venim pe lume să evoluăm și să creștem. Evoluția se întâmplă în viața noastră de zi cu zi. Sănătatea, banii, relațiile, oportunitățile sau alte REZULTATE pe care le dobândim, sunt consecința a ceea ce alegem să facem în urma a ceea ce CUNOAȘTEM. Pentru cunoaștere este nevoie de TIMP și ține de alegere și prioritate!

De ce fac Lifewave? În primul rând pentru că în procesul de a îndruma și a ajuta alți oameni, continui să cresc si sa evoluez personal, alături de întreaga comunitate LifeStem. Evoluția personală este goala fără evoluția grupului, a umanității. Dacă evoluția mea are loc împreuna cu umanitatea, eu contribui la umanitate și ea mă ajută sa cresc.

Am descoperit această tehnologie printr-un dispozitiv UNIC, metodă revoluționară care mi-a schimbat VIAȚA si sănătatea.

Ce contribuție pot fi eu pentru tine?

Borș Geanina,
Consultant Lifewave


Catalina Toma – consultant Lifewave

Mă numesc, Toma Cătălina și sunt economist de profesie.
Sufăr de boală autoimună, hipotiroidism și de un an jumătate am încercat absolut tot ce mi-au recomandat medicii pentru a-mi regla valoarea TSH. Îmi doresc un al doilea copil și din cauza acestei valori mari medicii mi-au interzis categoric să rămân însărcinată din cauza riscurilor asociate. 

Într-un final am făcut cunoștiință cu plasturii fototerapeutici care mi-au schimbat viața. Cu mare scepticism i-am aplicat pe piele dar rezultatul a fost cu mult peste așteptările mele. Timp de 3 săptămâni mi-am aplicat acești minunati plasturi și nu numai că mi-au reglat valoarea TSH dar mi-am rezolvat și problemele cu tenul (mulți,mulți ani m-am luptat cu o acnee foarte urată).

În acest moment sunt aliatul numarul 1 pentru produsele Lifewave. Folosesc produsele atât eu cât si toata familia mea, inclusiv baiețelul meu de 5 ani.

Toma Catalina,
Consultant Lifewave

Simion Adriana – terapeut & consilier Lifewave

Am descoperit beneficiile acestei tehnologii prin dispozitivele Lifewave la recomandarea terapeutului meu. O durere cronică de spate și aplicarea plasturilor Aeon și X39 Lifewave, în locul dureros mi-au arătat că după 5-minute viața poate fi trăită și fără durere.

Recomand cu încredere folosirea acestei tehnologii Lifewave, concept inventat pentru a veni în sprijinul tău și pentru a susține refacerea organismului în mod natural, la parametrii optimi de funcționare prin refacerea celulelor stem din corp.

Ca mamă, terapeut și om, am întotdeauna în trusa mea de urgență plasturii Lifewave concepuți pentru a fi de ajutor în diverse situații.

Folosindu-i zilnic am observat că, sunt mai energică, mai dinamică și îmi trăiesc viața fără dureri.

Cu ce pot să îți fiu de folos?

Simion Adriana,
Terapeut & Consilier Lifewave

Activează-ți celulele Stem
Tehnologie cu celule STEM

Conexiunea organelor corpului cu emoțiile noastre prin procesul psihosomatic!

Termenul „psihosomatică” vine din greacă psyche – sufletul + soma – corp şi este folosit pentru a se referi la boală fizică, provocată de anumite cauze psihologice.

Conceptul de psihosomatică în medicină se referă la diagnosticul și tratamentul pacientului, utilizând o analiză globală a datelor “medicale” furnizate de investigații și a datelor “psihologice” furnizate în principal de către pacient.

“Bolile” psihosomatice prezintă o importantă deosebită, circa o tremie din tulburările cu care se prezintă pacienții la consultații au exclusiv o cauza psihologică.

Articol blog – PLASTURII FOTOTERAPEUTICI