Celulele stem sunt extrem de importante pentru corp din mai multe motive:

  • Regenerarea țesuturilor: Celulele stem au capacitatea de a se transforma în diferite tipuri de celule specializate. Acest lucru le face esențiale în procesul de regenerare și reparare a țesuturilor în organism. De exemplu, ele pot contribui la vindecarea rănilor, la refacerea țesuturilor musculare sau la înlocuirea celulelor deteriorate.
  • Dezvoltare fetală: Celulele stem joacă un rol crucial în dezvoltarea embrionară și fetală. Ele sunt responsabile pentru formarea tuturor țesuturilor și organelor din corpul uman.
  • Repararea sistemului imunitar: Celulele stem hematopoietice sunt esențiale pentru producerea celulelor sanguine, inclusiv a celulelor albe care fac parte din sistemul imunitar. Aceste celule ajută la combaterea infecțiilor și a bolilor.
  • Potențial terapeutic: Celulele stem au un mare potențial în medicina regenerativă. Ele pot fi folosite în tratamentul unor boli și condiții, cum ar fi artrita, leucemia, boala Parkinson și alte afecțiuni.
  • Cercetare științifică: Celulele stem sunt subiectul unor cercetări intense, deoarece pot oferi o înțelegere mai profundă a dezvoltării umane și pot fi utilizate pentru testarea medicamentelor și pentru studiul bolilor.
  • Perspectiva de viitor: Utilizarea celulelor stem în tehnologii de regenerare țesutală și terapii personalizate deschide noi posibilități în medicină și sănătate.

Suntem extrem de norocoși ca prin folosirea plasturelui X39 putem susține organismul sa producă noi celule stem de care corpul nostru are mare nevoie,simplu de aplicat din confortul casei noastre.