Alavida Revive Eye Cream

Descoperă Secretul Frumusetii: Alavida Revive Eye Cream și Puterea Peptidei GHK-Cupru

Intr-o lume in care industria frumusetii si de wellness explodeaza la propriu, cu o piata de aproximativ 166 miliarde de dolari care se va dubla in urmatoarea decada, industria produselor de frumusete si ingrijire a pielii reprezinta o oportunitate uriasa de afaceri pentru oricine este pregatit sa actioneze in aceasta directie. 
 
In 2015 compania Lifewave a intrat pe aceasta piata de ingrijire a pielii cu gama Alavida, crema de zi si crema de noapte si plasturii fototerapeutici cu acelasi nume.
In 2024 compania Lifewave a facut urmatorul pas prin promovarea unui alt produs inovator care complementeaza efectul plasturilor si al cremelor deja existente.
 
Crema pentru ochi Alavida Revive a aparut ca o necesitate de a completa setul deja existent de ingrijire a tenului. Folosirea ingredientelor naturale care sa sustina procesul de detoxifiere generat de plasturii fototerapeutici era esentiala. Daca aplici o crema care contine compusi sintetici sau derivati chimici acestia pot intra in fluxul sangvin si pot afecta sanatatea, iar Lifewave are in permanenta grija de sanatatea consumatorului.
 
O conditie importanta a fost obtinerea unui amestec de uleiuri care sa simuleze uleiurile naturale ale pielii. Aceste uleiuri sunt esentiale pentru absorbtia ingredientelor active din creme. Uleiul de macadamia a fost alegerea cea mai buna, acesta ajuta crema sa nu ramana uleioasa dupa aplicarea pe piele.
 
Ca efecte s-a urmarit cresterea acidului hialuronic si a colagenului, astfel incat ridurile pielii sa se diminueze si pielea sa fie mai hidratata. Deoarece zona din jurul ochilor este foarte sensibila, cu pielea fina, s-a dorit crearea unei creme care sa sustina tenul in procesul de reintinerire prin stimularea colagenului si a proceselor reparatoare proprii corpului.
 
 
Dupa ce a aparut pe piata X39 si studiile au aratat efectul peptidei GHK-Cu in stimularea celulelor stem, a fost de la sine inteles ca noul produs va contine aceasta peptida.
 
Cercetarile au durat mai mult decat s-a anticipat deoarece procesul de integrare a acestei peptide in reteta finala, fara a compromite efectele dorite, nu a fost tocmai usor. Insa, prin combinarea actiunii puternice a plasturilor cu crema care sustine intinerirea, David Schmidt a ridicat stafeta la un alt nivel in acest domeniu.
Beneficiile peptidei GHK-Cu in formula Alavida Revive Crema pentru ochi:
aplicata pe piele stimuleaza celulele stem sa intre intr-un proces de regenerare;
 
 • actioneaza ca antioxidant;
 • actioneaza ca antiinflamator;
 
Inhiba formarea de proteine cheloide (fibrozarea tesutului ce duce la aparitia cicatricilor); aceasta peptida aplicata pe piele inhiba aparitia cicatricilor.
 
Ingrediente Revive Eye Cream
 
Peptida GHK-Cu – Colagenul si elastina sunt proteine esentiale care pastreaza fermitatea pielii si ii mentin aspectul tanar. Introducerea peptidei GHK-Cu in crema Alavida Revive Eye Cream ajuta la suplimentarea acestor proteine si reducea aspectului ridurilor fine si de profunzime.
 
 • Ulei de microalge (Trioleina) – Creste nivelul de hidratare al pielii.
 
 • Ulei de Luminita Noptii (Evening Primrose) – Hidrateaza in profunzime pielea uscata, iritata si crapata.
 
 • Peptide din lapte – Reduc aspectul ridurilor fine si de profunzime, mentinand aspectul ferm al pielii.
 
 • Unt de Moringa – Hidrateaza pielea.
Beneficii principale
 
 • 98,6% ingrediente naturale din plante;
 • Reduce aspectul ridurilor fine si de profunzime;
 • Lumineaza tenul oferindu-i un aspect tineresc, sanatos si stralucitor;
 • Imbunatateste aspectul tenului uniform;
 • Creste fermitatea pielii;
 • Hidrateaza pielea 24/7.
Alavida Revive crema pentru ochi incununeaza efectul plasturilor X39 alaturi de setul Alavida, pentru o ingrijire a tenului actionand atat din interior cat si din exterior.
 
Deoarece acest domeniu al industriei de frumusete este in continua expansiune si are oportunitati nelimitate, linia de produse Alavida va continua sa se dezvolte in timp, astfel incat in viitorul nu foarte indepartat vor fi lansate si alte produse pentru ingrijirea pielii.

VREAU SĂ COMAND ȘI DORESC MAI MULTE DETALII