Evenimente de Sanatate la TIMISOARA

🙌 Dragi iubitori ai plasturilor fototerapeutici ne vedem din nou! Mulțumită entuziasmului vostru incredibil, Lifewave a devenit oportunitatea anului 2024 la nivel global cu peste 1.200.000 de mii de plasturi vânduți zilnic 🧑‍🚀🧑‍🚀

📈 Comunitatea noastră în România crește la fel de repede și cu fiecare plasture în parte există un potențial extraordinar să îți transformi viața. Hai alături de noi pentru cateva ore inedite unde vei descoperi și testa produsele și vei avea si afla și cum poți fi recompensant/ă când recomanzi plasturii tăi preferați!

 🌐 Unde? Phoenicia Grand Hotel, Sala Kadisha  Strada Căpitan Alexandru Șerbănescu 87, 013948

 🌐 Când?  11 mai ora 15.00-18.00 PM

 🌐 Invitat special dl Dr. Vasile Osean Coordonatorul Clinicilor de Recuperare MedySportLine, Medicul Coordonator al Federației Romane de Canotaj, multiple specializări în terapii complementare.

🙌În prețul biletului fiecare Partener de Brand poate avea până la 5 invitați noi, neînscriși (care vor avea intrarea liberă și se vor înregistra la intrarea în sală)

Ce v-am pregățit?

🔹2 sesiuni de prezentare și informații valoroase despre produse și oportunitate

🔹testare de produs gratuită pentru durere acută

🔹Q&A cu liderii și specialiștii noștri de sănătate

🔹materiale informative 

🟣 Haideți să păstrăm această energie și să vedem unde ne va duce acest lucru. Alătură-te ACUM și fă parte această călătorie extraordinara cu noi DOAR PENTRU PARTENERI DE BRAND 👉 https://www.plasturifototerapeutici.biz/event-details/prezentare-plasturi-fototerapeutici-bucuresti

⚠️ Atenție!Locuri limitate în sală!In perioada 17-19 mai 2024 organizam in Timisoara urmatoarele evenimente si cursuri in domeniul sanatatii:


•⁠  ⁠Seminar “Reducerea durerii si regenerarea corpului prin activarea celulelor Stem” incluzand testare gratuita si tombola cu premii

•⁠  ⁠Curs Acces Bars cu certificare internationala

•⁠  ⁠Curs Facelift cu certificare internationala

•⁠  ⁠Grupa de practica Schimb Bars

•⁠  ⁠Sesiuni dans energetic si meditatie creativa “Traiesc bucuria vietii”

•⁠  ⁠Atelier “Detox Emotional”Cine locuieste in Timisoara, Arad sau in imprejurimi, respectiv doreste mai multe informatii despre aceste evenimente sa intre in grupul destinat acestor evenimente.


Trimite invitatia prietenilor si cunoscutilor tai care pot participa la aceste evenimente


https://chat.whatsapp.com/JeagjA8ZRAzC889Y97eYFq


Va multumim

Monica Batir si Simona Ciucur